Giriş yap
Arama
En son konular
En iyi yollayıcılar
C* Bilaltun cCc | ||||
Admin | ||||
tugbaa | ||||
emrelmas | ||||
cengiz_mtf | ||||
texius | ||||
emine | ||||
keskin55 | ||||
Haydar | ||||
UmutTaskaya |
Istatistikler
Toplam 44 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: tersakan61
Kullanıcılarımız toplam 255 mesaj attılar bunda 132 konu
Kimler hatta?
Toplam 3 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 3 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 53 kişi Cuma Kas. 22, 2024 2:57 am tarihinde online oldu.
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
İŞTE SEN BÖYLE BİRŞEYSİN
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
İŞTE SEN BÖYLE BİRŞEYSİN
Ömrümün bütün mavilerini ayaklarının altına sersem yinede layık olduğun kadarmutlu edemem seni bir dal gibisin bir dal gibisin tutsam kırılacağından korkarım, oysa dolu dolu yaşamak ve bütün acılarımızı haykırıp beraber ağlamak isterken ben kocamana bir yanlızlıktı payımıza düşen. Payıma düşen herşeyi erteledim payıma düşen herşeyi erteledim ama erteleyemedeğim bir şey vardı seni mutlu etmek için sevindirirken çocukları yüzündeki o mutluluk dolu ifadeye bakmaktı, evet yüzündeki sevinci görmek istedim ben hep senyüzünle gülerken yüreğininde desteklediği o mutluluğunu görmek istedim. Hani su olsan su gibi saf olsan dokunduğumda saflığını kaybederdin sen saflığını hiçbir zaman kaybetmeyen birşeysin hani gidilecek bi yol olsan sonun olurdu sen sonu olmayan birşeysin uykumda görülebilecek bir rüya olsan uyanırdım beni uykumdan uyandıracak bir şeysin. Kederli günlerinde gözlerinden süzülen yaşların taaa başladığı yerden öpmek isterim seni mutluluğunda mutlu olur acılarında ise yanında olmak mutlu eder beni. Tutki karlı aladağların eteğinden aşağı doğru iniyoruz ve dört yanımız mavi ve dünyada sadece iki kişinin bildiği bir şiir var onu söylüyoruz işte sen öyle birşeysin. sen bugün değil yarın gibi bir şeysin. Gül kırmızısı sabahların chennem karası akşamlarında kücücük bir ateş böceğinin aydınlattığı ışık bile olsan özlüyorum seni bak kulak ver sesime birdefa daha haykırıyorum seni özlediğimi. sen sen her yağmurdan sonra bir yerlerde bir şekilde doğan gökkuşağı gibi bir şeysin bütün renklerinle özlüyorum seni. şimdi gökyüzünden aşağı düşen karları düşün her yere düştüğünde farklı bir görünümde farklı bir şekilde yeryüzüne düşen ve bütün dünyanın insanlığın mucize olarak nitelendirdiği bir şey işte sen öyle birşeysin her tanenle özlüyorum seni , şu beton duvarlarla dolu şehrin taaa orta yerinde tek başıma yapayalnız kalsam bile yinede haykırırım seni özlediğimi işte sen böyle birşeysin.
Çoğu geceler coğu geceler benim ve kücük çocukların yatmadan önceki duaları oluyorsun melekler uyandırıyor hayatı hayat yapan seni ve sen yeni bir güne daha başlıyorsun. bugün gül günüm seninle günüm seninle gülsün yarın gül yarınlarım yarınlarım seninle gülsün dualarım seni cennete götürsün CENNETE GÖTÜRSUN işte sen böyle birşeysin böyle birşeysin,,,
Çoğu geceler coğu geceler benim ve kücük çocukların yatmadan önceki duaları oluyorsun melekler uyandırıyor hayatı hayat yapan seni ve sen yeni bir güne daha başlıyorsun. bugün gül günüm seninle günüm seninle gülsün yarın gül yarınlarım yarınlarım seninle gülsün dualarım seni cennete götürsün CENNETE GÖTÜRSUN işte sen böyle birşeysin böyle birşeysin,,,
1 sayfadaki 1 sayfası